Paketti- ja henkilöautojen huollot ripeästi ja laadukkaasti Muuramessa

Ota yhteyttä!

Pajarisi Oy huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset sekä malliset paketti- ja henkilöautot Muuramessa. Teemme mm. jakohihnojen vaihdot, jarruhuollot, määräaikaishuollot, tukivarsien vaihdot, öljyn vaihdot, rengastyöt sekä paljon muuta. Saat meiltä aina ystävällistä palvelua, ripeän huollon sekä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä luotettavaan autokorjaamoon Muuramessa ja varaa suoraan aika tai jätä tarjouspyyntö paketti- tai henkilöauton huollolle! Mikäli et itse osaa sanoa, mikä ajoneuvossasi on vikana, ei hätää – ystävälliset ammattilaisemme tutkivat ja opastavat sinua mielellään!

Huollot ja korjaukset

Ammattitaitoiset työntekijämme huoltavat ja korjaavat paketti- ja henkilöautot merkistä ja mallista riippumatta. Me noudatamme kaikkia tehtaan ja maahantuojan ohjeita sekä suosituksia. Käytämme viimeaikaisinta ohjelmistoa sekä testereitä vikadiagnostiikan suorittamiseen.

Säännöllisyys

Muistathan, että ajoneuvoasi on tärkeä huoltaa säännöllisesti. Suurin osa ongelmista voidaan välttää tai ennaltaehkäistä ajoissa suoritetulla huollolla. Tällä tavalla kustannuksesi pysyvät hallinnassa, sillä ongelmien päästessä kasvamaan tai leviämään, on korjaaminen usein huomattavasti kalliimpaa. Säännöllinen huoltaminen myös lisää turvallisuutta sekä auton ajomukavuutta.

Teemme myös raskaan kaluston huollot

Varaa aika tai jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä autokorjaamo Pajarisi Oy:hyn ja varaa suoraan aika henkilöauton huoltoon tai jätä meille tarjouspyyntö. Se ei sido sinua mihinkään. Meille Muurameen ovat tervetulleita kaikki merkit sekä mallit, eivätkä haastavimmatkaan tapaukset ole meille ongelma. Tavoitat meidät parhaiten sivustolta löytyvällä lomakkeella tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli sinulla on toiminnastamme kysyttävää, vastaamme mielellämme!

Tavoitat meidät täältä
Työkalu-ikoni

Varaa aika tai pyydä tarjous huollolle numerosta 0442846549.

Ota yhteyttä!