Raskaan kaluston huollot Muuramessa – Huollamme kaikki merkit

Ota yhteyttä!

Pajarisi Oy tekee laadukkaat raskaan kaluston huollot Muuramesta käsin. Me tulemme sinne, missä meitä tarvitset, jotta kalustoa ei tarvitse turhaan siirrellä. Me huollamme ammattitaidolla raskaan kaluston laidasta laitaan.

Ota yhteyttä kokeneeseen huoltajaan ja varaa suoraan aika tai pyydä tarjous raskaan kaluston huollolle!

Kaikki merkit ja mallit

Korjaamomme palvelee kaikkia kuorma-automerkkejä sekä muuta raskasta kalustoa. Me toteutamme huollot ja korjaukset aina maahantuojan sekä tehtaan tai sinun omien ohjeidesi mukaisesti. Ammattitaitoiset huoltajamme laittavat ripeästi kuntoon esimerkiksi päällirakenteet sekä trailerit ja perävaunut. 


Me tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen huoltoratkaisun, ja voimme räätälöidä kalustosi lukumäärän ja tarpeen perusteella hyvän huoltopaketin. Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä keskustella sekä suunnitella parhaimman tavan toteuttaa kalustosi huolto.

Teemme myös henkilö- ja pakettiautojen huollot

Ei turhaa seisotusta

Kaikki se aika, jonka kalusto seisoo, on menetettyä työaikaa. Me pidämme huolen siitä, että raskas kalustosi pysyy liikenteessä ja että huoltoajat pysyvät mahdollisimman lyhyinä. Jätä siis raskaan kalustosi huolto Pajarisi Oy:lle ja vältä turha seisotus!

Varaa aika tai pyydä tarjous

Varaa aika raskaan kaluston huollolle tai pyydä meiltä tarjouspyyntö, joka ei sido sinua mihinkään. Teemme sinulle erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Vaihtoehtoisesti tavoitat meidät myös sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiisi!

Yhteystiedot
Työkalu-ikoni

Kerro huollon tarpeestasi ja pyydä tarjous soittamalla numeroon 0442846549. Palvelemme Muuramessa.

Ota yhteyttä!